Finom étel a lasagne? Leginkább milyen más ételhez hasonlítható.
Figyelt kérdés
Én még sosem kóstoltam és kíváncsi lennék, hogy érdemes e megkóstólni, vagy nem.2011. okt. 7. 15:29
1/12 anonim válasza:
finom nagyon
úgy képzeld el, mint egy rakott, sült paradicsomos tésztát
2/12 anonim válasza:
Nagyon finom :)
Leginkább a milánói makarónihoz hasonlít, mert ugyazok az alapösszetevőik: tészta, paradicsomszósz, darált hús. Persze ez variálható ízlés szerint, mehet bele gomba, zöldségeset is hallottam már, spenótosat meg ettem is, de az alap a makaróniszószos.
4/12 anonim válasza:
Olyasmi ízre, mint a milánói vagy a blognai. Annyi különbséggel, hogy ebben az esetben tésztalapok között van a töltelék rétegezve. Szerintem finom.
5/12 anonim válasza:
A legfinomabb kaja a világon :D
+Tegnap azt ettem :D
6/12 anonim válasza:
Szerintem érdemes megkóstolni!
Én azért szeretem jobban, mint a bolognai spagettit, mert ízvilágában nagyon hasonló, de sokkal lágyabb íze lesz a besamel-mártástól. (Mi azzal csináljuk.)
7/12 anonim válasza:
Ott a pont a besamel nagyon sokat dob rajta. Személy szerint en nemtudok lasagnet kesziteni csak anyukám, de azt nagyon szeretem. De elég ritkán csinál, mert nehéz elkesziteni.
8/12 anonim válasza:
Ez a besameles változat érdekel engem, én sima paradicsomszósszal csinálom, igaz, kicsit higítom tejszínnel... Na, majd utánanézek és kipróbálom :)
9/12 anonim válasza:
Nagyon finom! A bolognai spagettihez hasonlít legjobban.
10/12 anonim válasza:
Ha izlenek az olasz ételek, akkor nem fogsz csalódni benne.
Tulképp rakott milánói. A tészta nincs felvágva, hanem egyben van. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!