Ha keményítő helyett lisztet használok attól még jó lesz az étel?
Figyelt kérdés
Gyömbéres csirkemellet készítek de nincs itthon keményítő és már nem tudok beszerezni.
Mit csináljak?
2011. szept. 26. 09:53
1/5 anonim válasza:
Használj finomlisztet. Ugyanaz
2/5 anonim válasza:
a keményítő tul. képpen kukoricaliszt
jó lesz helyette a fehér is
3/5 anonim válasza:
a liszt tökéletes sűrítő, persze mértékkel. a kukorica és burgonyakeményítő sűrítésre egyszerűen divat, üzlet.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, köszi, köszi!!! Finom lett! :)
2011. szept. 26. 13:09
5/5 anonim válasza:
A liszt nagyon jó sűrítő. Lásd habarás vagy házi puding. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!