Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha keményítő helyett lisztet...

Ha keményítő helyett lisztet használok attól még jó lesz az étel?

Figyelt kérdés

Gyömbéres csirkemellet készítek de nincs itthon keményítő és már nem tudok beszerezni.

Mit csináljak?


2011. szept. 26. 09:53
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Használj finomlisztet. Ugyanaz
2011. szept. 26. 09:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
45%

a keményítő tul. képpen kukoricaliszt

jó lesz helyette a fehér is

2011. szept. 26. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
35%
a liszt tökéletes sűrítő, persze mértékkel. a kukorica és burgonyakeményítő sűrítésre egyszerűen divat, üzlet.
2011. szept. 26. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, köszi, köszi!!! Finom lett! :)
2011. szept. 26. 13:09
 5/5 anonim ***** válasza:
A liszt nagyon jó sűrítő. Lásd habarás vagy házi puding. :)
2011. szept. 26. 14:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!