Miért nem puhul meg a mézeskalácsom? Már napok óta zacskóban tartom, mert úgy tudom így megpuhul, de semmi, még mindig kőkemény. Elrontottam valamit?
Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 13:07
11/17 anonim válasza:
vagy túl sokáig sütötted
én nem vicc kemény 7 percig sütöm 180 Celsius fokon és tökéletesen átsül és puha lesz
12/17 A kérdező kommentje:
most, hogy így belegondolok lehet, hogy sokáig sütöttem. de a hűtős tippet kipróbálom :) és köszi a válaszokat. következő alkalommal már tapasztaltabb leszek, most sütöttem először mézeskalácsot.
2010. dec. 18. 08:33
13/17 doboszoli válasza:
Ha bejön a hűtős trükk (vagy ha nem is) kérlek írj két sort!
14/17 anonim válasza:
Az enyém se puhul, de még tegnap sütöttem kitettem olyan helyre ahol majd nem fagy, lábosba fedő rajta,én pedig már ezt sütöttem, de úgy érzem nem puhul meg, nem terültek most el, gömböcök maradtak, (sok liszt!?) íze jó, én úgy tudom hidegről melegre vinni váltakozva és meg puhul.
15/17 anonim válasza:
Én úgy tudom a csak szódabikarbóna (amitől lesz barnás) akkor várni kell a puhulásra, de ha van benne sütőpor is azok puhák maradnak, első perctől! Sütni 3 perc nagy lángon, 3 perc kis lángon, ennyi elég. A hamis mézesbe meg nincs méz, és mégis mézes attól csak cukorral van készítve.
16/17 A kérdező kommentje:
reggel beraktam a hűtőbe, és majd holnap kiveszem,kíváncsi vagyok nagyon,és persze írok majd hogy milyen lett
2010. dec. 18. 16:53
17/17 A kérdező kommentje:
a hűtős dolog nem jött be, de hogy ne menjen kárba arra gondoltam, hogy csinálok pudingot,és babapiskóta helyett fogom belerakni a mézeskalácsot,na ott tuti megpuhul, ráadásul pudinggal isteni lesz,legalábbis nagyon remélem
2010. dec. 19. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!