Ennek ilyennek kell lennie, vagy csak simán elrontottam? :S
Sütit sütöttem, csokitortát, ezekből a hozzávalókból:
250 g vaj
1 dl frissen facsart narancslé
250 g étcsokoládé (70 %)
2 dl cukor
4 tojás
Takarékon, minimum másfél órán keresztül sült, ha nem 2.
Kivettem, felvágtam, az alja és a teteje szépen megsült a közepe meg folyós:S Olyan mint a szuflé vagy nem is tudom. De megnéztem annak is a receptjét abba viszont kell liszt, szóval már ott tartok, hogy csak simán szerencsétlen vagyok és nem sikerült:S:( Pedig ízre nagyon jó, csak nem tudom, hogy ilyennek kell-e lennie liszt és sütőpor nélkül... Még nem csináltam ilyet, szóval nem is tudom mihez kell viszonyítanom. Köszi annak aki segít.
21/L
Na megtaláltam közben.
Ízre finom persze, hát csokis:D Szeretem a csokit úgyhogy jó, csak én ilyen piskótaszerűségre számítottam, most egy kicsit csalódott vagyok:( Mert nem is írják meg a képen se látszik, hogy olyan folyós lenne:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!