Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért esik össze a piskóta?

Miért esik össze a piskóta?

Figyelt kérdés
7éve sütögetek de egyszer sem sikerült meg sütni a piskótát. 100 fele keppen próbáltam, millió tanácsot hallottam próbáltam és semmi. Most a 6tojásos piskótám vissza esett kis ujjnyi vastagra v még vékonyabb . Mindegy h kakaós v sima. Nem nyitom rá a sütőajtot 25-30 p sütöm (volt már h 1 óráig sütöttem 150°-on bebe recept alapján) 180°on (próbáltam már úgy h 20perc 180° 10perc 160°). Szeretnék férjem 30. Szülinapjára tortát sütni de így szerintem esélytelen 🤣
okt. 27. 14:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nincs egy idősebb nőrokon, vagy konyhatündér barátnő, aki a helyszínen megkukkolná, hogy mit rontasz el? Vagy esetleg csinálna egyet ő maga a te sütőddel, hogy úgy mi történik.
okt. 29. 17:39
 22/28 A kérdező kommentje:
1 barátnőm van fiatalabb mint én és ő abszolút nem érdeklődik ez iránt nagymamám pedig Kárpátalján lakik anyum pedig már nezte de fogalma nincs mit ronthatok el .
okt. 30. 07:16
 23/28 anonim ***** válasza:
Anyukádat kérd meg, hogy süssön nálad piskótát.
okt. 30. 07:48
 24/28 anonim ***** válasza:

Amúgy milyen a sütőd? Nekem amíg gázos volt az istennek sem sikerült benne semmi. Mert mindig vagy leégett, vagy nem sült meg...

Ha gázos van, akkor hívj ki egy szerelőt aki foglalkozik ilyennel és nézesd meg a sütőt, és állíttas a gázon vele. Nekem azután szóltak, hogy ilyent is lehet, miután eladtam... A gyári beállítások nem mindig jók, és olyankor nem működik rendesen.

Persze, ha villanyos van, akkor más a gond.

okt. 30. 09:30
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
Tepsiben sutod es varod hogy magas legyen? Tepsiben sosem lesz az. Max 2-3 cm-s.
okt. 30. 10:00
 26/28 anonim ***** válasza:
60%
25-ös: azt ugye tudod, nem mindegy, mekkora a tepsi, hány tojásból készül a piskóta, és arra sincs szabály, hogy max. 2-3 cm-es lehet tepsiben. Ilyen ostoba választ ritkán lehet olvasni!
okt. 30. 10:04
 27/28 A kérdező kommentje:
Villanyos a sütöm. Úgy is csin akarok mirinda szeletet lehet le csalom anyumat és meg látjuk
nov. 2. 19:37
 28/28 anonim ***** válasza:
52%

Ne sót tegyél a fehérjébe, hanem cukrot. És verd bátran kőkeményre.

Én kimondottan szeretem, ha a feleségemnek nem sikerül a piskóta, mert akkor nem torta lesz belőle, hanem somlói galuska, és azt jobban szeretem!

nov. 4. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!