Miért esik össze a piskóta?
Nem kell agyon verni a fehérjét, nem törős hab kell a piskótába (ezt már több cukrásztól hallottam, csak tudják, mit beszélnek, ők naponta csinálják).
Nekem anyukám úgy tanította, hogy a cukorral és pici sóval felverem a fehérjét, aztán óvatosan és gyorsan belekeverem a sárgáját, majd beleforgatom a lisztet. Rögtön forró sütőbe teszem, az időzítés fontos. Eddig mindig sikerült, pedig csináltam régi szendvicssütőben is a kollégium konyhájában, ha valami, az biztosan nem erre van kitalálva, meg 15 éves biztosan volt, mégis tökéletesen sikerült.
Lehet a feherjet nem eleg ovatosan kevered a tobbihez.
De oszinten ha mindig rossz akkor egy valami nagyon alap dolog lesz akit elrontasz csak nem tudjuk igy latatlanban.
Le kene videoznod ahpgy csinapod es abbol tudnank megmondani
"Nem kell agyon verni a fehérjét, nem törős hab kell a piskótába (ezt már több cukrásztól hallottam, csak tudják, mit beszélnek, ők naponta csinálják)."
Nos, a cukraszok eleve nem verik fel a tojashabot, ugyanis egész tojással dolgoznak, plusz többnyire jilk paszta is kerül bele.
Egy volt cukrasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!