Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért esik össze a piskóta...

Miért esik össze a piskóta már a sütőben?

Figyelt kérdés
Nem nyitottam ki a sütőt . A sütési idő lejárta előtt összeesett , pedig szép magas volt. 160 C -on sütöttem.
2021. máj. 1. 09:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Talán kevés a liszt benne vagy alacsony a hőfok.
2021. máj. 1. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kevés liszt, alacsony hőfok, vagy nincs rendesen eldolgozva a tészta.
2021. máj. 1. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy a hofok keves ... tesztat, de meg hust sem sutunk ilyen alacsony homersekleten.
2021. máj. 1. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
76%
3-mas, minden valamirevaló szakácskönyvben meg vannak adva a hőfokok a sütéshez. A piskótának is van, ami általában a süteményes könyvek végén szokott lenni. Legalábbis a miénkben a sütemény receptek mögött szerepel a sima piskóta receptje.
2021. máj. 1. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!