Hogyan kell fojtós piskótát sütni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a fojtós (főleg kakaós) piskótát, az olyat, amihez kb minden falatnál inni kell egy kortyot az életben maradáshoz.
Keresgéltem a neten, de mindenhol olyan receptek vannak, hogy hogyan ne legyen ilyen. Én annyira nem szoktam sütögetni, nem tudom pontosan mi az, amit meg kellene hozzá változtatni. Mitől lesz ilyen?
Van valakinek valami ötlete?
#piskóta #fojtós
2021. ápr. 24. 18:43
1/4 anonim válasza:
Kevessebb tojás, több liszt. Szerintem
2/4 anonim válasza:
ha túlsütöd kicsit, akkor szárazabb lesz a piskóta
3/4 anonim válasza:
Nekem mindig ilyen. Összekeverem, aztán berakom a sütőbe és megszalad a hőmérséjklet, mert gyakszizok amíg megsül. Mire megérzem a szobában, már késő és innom kell.
4/4 anonim válasza:
Ne verd habosra a tojásfehérjét. A kemeny habtol lesz magas es levegős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!