Piskótát lehet porcelán sütőformában sütni?
Ne hallgass az 1-re! Rengeteg porcelán sütőforma van, a ramekintől kezdve a többiig - mind-mind alkalmas a sütésre.
Én ilyen sütőformában sütök évek óta mindenfélét, piskótát is, pitét, egyéb kevert tésztákat - még soha nem repedt el.
2: naná! Pitét hogy lehetne hideg sütőben sütni...????
Ezek az edények _kifejezetten_ sütésre valók.
Nem, tapasztalat :(
Ha már megsütötted ezt, többet ne csináld
8: mit szúrtál el...?????
Csak mert nekem még sose lett rossz. :-))
Fú, hát nem tudom, mi a különbség a porcelán és a kerámia között. Ez ilyen fehér, csillogó felületű tál, és rendszeresen szoktunk benne sütni, előmelegített süfőben, csak éppenséggel nem piskótát, hanem húst vagy lasagne-t.
Igazából a kérdés azért merült fel bennem, mert a fém edény gyorsan melegszik át és gyorsan hűl le, ez a porcelán/kerámia pedig lassan melegszik és lassan hűl le. Tehát ennek azért lehet szerepe a sütés folyamatában.
De az lesz, hogy csinálok a szülinap előtt egy próbasütést, és ha nem jó, akkor még van időm kitalálni, hogy mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!