Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért esik össze állandóan a...

Robetko kérdése:

Miért esik össze állandóan a vizes piskóta?

Figyelt kérdés

2022. máj. 22. 10:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
felvered rendesen a fehérjét kemény habbá?
2022. máj. 22. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen
2022. máj. 22. 10:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
2022. máj. 22. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
64%

Nincs még készre sütve.

Ha kemény habbá vered a fehérjét,nem esik össze ha kész van,sütőport tegyél bele.

2022. máj. 22. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

2: és ragaszkodsz a VIZES piskótához???? Ha normál alap piskótát csinálsz, az tuti nem esik össze.

Már persze ha megfelelő hőfokon sütöd...

2022. máj. 22. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
5-ös nem feltétlenül. Mi a megfelelő hőfok?😄
2022. máj. 22. 11:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

6: szerintem le van írva az összes receptnél.. :)


170-180 fok. És NE nyitogasd a sütő ajtaját sütés kozben. Attól is összeeshet. Egy átlagos torta mennyiségű piskóta (5-6 cm vastag) megsül 20 perc alatt.

2022. máj. 22. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A Horváth Ilona féle hagyományos piskóta nekem jól működik. Kb ez a recept: [link]
2022. máj. 22. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!