Robetko kérdése:
Miért esik össze állandóan a vizes piskóta?
Figyelt kérdés
2022. máj. 22. 10:35
1/8 anonim válasza:
felvered rendesen a fehérjét kemény habbá?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen
2022. máj. 22. 10:46
4/8 anonim válasza:
Nincs még készre sütve.
Ha kemény habbá vered a fehérjét,nem esik össze ha kész van,sütőport tegyél bele.
5/8 anonim válasza:
2: és ragaszkodsz a VIZES piskótához???? Ha normál alap piskótát csinálsz, az tuti nem esik össze.
Már persze ha megfelelő hőfokon sütöd...
6/8 A kérdező kommentje:
5-ös nem feltétlenül. Mi a megfelelő hőfok?😄
2022. máj. 22. 11:10
7/8 anonim válasza:
6: szerintem le van írva az összes receptnél.. :)
170-180 fok. És NE nyitogasd a sütő ajtaját sütés kozben. Attól is összeeshet. Egy átlagos torta mennyiségű piskóta (5-6 cm vastag) megsül 20 perc alatt.
8/8 anonim válasza:
A Horváth Ilona féle hagyományos piskóta nekem jól működik. Kb ez a recept: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!