Ma próbáltam meg életem első palacsintáját de nem akar sikerülni a sütés része. Állandóan leég. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Édes tésztát csináltam(cukor, vanília cukor van benne) és ahogy a serpenyőbe öntöm már ég is oda az egész...pedig tettem olajat a tésztába aztán meg próbáltam a serpenyőbe is de ugyan az a helyzet :S ötletek?2014. máj. 10. 21:38
1/24 anonim válasza:
A palacsintatésztába nem kell cukrot tenni. Most már ezt is tudod.
2/24 anonim válasza:
A palacsintatésztába csak nagyon kevés cukrot tehetsz, különben leég az egész. Én, ha édesen akarom csinálni, egy kis folyékony édesítőt teszek bele.
3/24 A kérdező kommentje:
de ezt írták a receptbe...
3 egész tojás
4 púpos ek cukor
12 púpos ek liszt
1 cs vaníliás cukor
1 tk só
0,5 dl olaj
480 ml tej
2014. máj. 10. 21:48
4/24 anonim válasza:
Ahogy mondani szokás: a papír nem sikít....
5/24 A kérdező kommentje:
életem első palacsintáját elrontom...pff :DDD akkor legközelebb csak egy kis sót tegyek bele?
2014. máj. 10. 21:55
6/24 anonim válasza:
Ha folyadéknak kizárólag tejet teszel bele, akkor gumis lesz a palacsinta. Fele részben szódavíz vagy ásványvíz kellene bele.
7/24 A kérdező kommentje:
ebbe tettem vizet meg tejet is :) csak cukrot nem kellett volna
2014. máj. 10. 21:59
8/24 A kérdező kommentje:
de akkor most mit kezdjek azzal a sok tésztával amit nem sütöttem meg? öntsem ki?
2014. máj. 10. 22:00
10/24 anonim válasza:
Dehogy lesz gumis a palacsinta csak a tejtől. Sose szoktam bele vizet rakni, sose lett gumis.
A 4 ev. cukor meg felesleges, elég egy keveset rakni, fél teáskanálnyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!