Steak burgonyát megszoktátok forgatni valamilyen zsíradékban sütés előtt?
Figyelt kérdés
Most olvastam ,hogy ha megforgatom a burgonyát olvasztott zsírban(liba vagy kacsa zsírt ajánlotak)akkor kivül ropogos lesz belül szaftos. Eddig nem így csináltam de finom volt.2014. máj. 9. 16:45
1/4 anonim válasza:
Van, hogy vajban, van hogy olajban keverem el a fűszereket, és ebben megforgatva teszem a tepsibe sütőpapírra.
2/4 anonim válasza:
Igen, vagy szárnyaszsírban én is, de ha épp nincs, akkor olívaolajjal keverem el sütés előtt.
3/4 anonim válasza:
Olvasztott házizsírban szoktam, de vajjal is finom.
4/4 anonim válasza:
Általában egy kis étolajban keverem ki a fűszert rá :) Így a válasz,igen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!