Miért ég le állandóan az első palacsinta? Ott van alatta egy rakás zsír...
Figyelt kérdés
2021. márc. 5. 15:20
1/16 anonim válasza:
fordítsd meg hamarabb, mint godnolnád... :)
2/16 anonim válasza:
Mivel nem zsíron kellene hogy süljön,hanem étolajon.
3/16 anonim válasza:
2: lehet zsíron is, sőt vajon is...
Indifferens a leragadás szempontjából....
4/16 A kérdező kommentje:
A többit is ugyanolyan sokáig hagyom rajta fordítás nélkül, mégsem ragad le
2021. márc. 5. 15:44
5/16 anonim válasza:
Kezdd a másodikkal :) viccet félretéve, nekem is szokott ez lenni, az elsőnél. Még talán nem elég forró a serpenyő, nem tudom.
6/16 anonim válasza:
3.:Tudom hogy vajon is lehet.Nálunk mindig étolajon sült,most hallottam először olyat hogy van aki zsíron süti.
8/16 anonim válasza:
Az elsö elött nem elég forró a palacsintasütö, azért ragad le.
Ha tovább forrósítod, akkor az elsö is jó lesz. Ugyanis nem az számít, összesen mennyi ideig van a sütöben, hanem hogy amikor beleöntöd a tésztát, azonnal elkezdjen sülni.
9/16 anonim válasza:
Nekem öntöttvas serpenyőben is, teflonban is, zsírral is, olajjal is, ha van cukor a tésztába is, ha nincs cukor a tésztába is, mindig leragad az első. Én már elfogadtam, hogy ez ilyen, és mindig meg is eszem.
10/16 anonim válasza:
Első mindig kuka nálunk is, de kóstolni jó. Valószínű, hogy nincs egyformán átmelegedve a palacsintasütő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!