Miért ég le állandóan az első palacsinta? Ott van alatta egy rakás zsír...
Figyelt kérdés
2021. márc. 5. 15:20
11/16 anonim válasza:
Elso palacsintánál meg nincs jol beallitva a hofok … vagy tul hideg meg a palacsintasuto, vagy tul forro.
Másodiknál mar te magad is jobban fogyelsz es a palacsinta suto is hasznalhato allapotba kerul :)
12/16 anonim válasza:
Én is mindig így járok, az elsőt hatalmas kínlódás kisütni. Én arra gondoltam, hogy azért mert karcos a palacsinta sütő alja. De a többi nem ragad le..
13/16 anonim válasza:
Mivel étolajon kéne sütni, nem zsíron.
14/16 anonim válasza:
Nem, régen zsíron sütöttük, étolajon sem jobb
15/16 A kérdező kommentje:
Jelentem, fölmelegítettem a serpenyőt, és nem égett le... ezek szerint azoknak lett igaza, akik erre tippeltek...
Amúgy meg, az étolaj k.rva egészségtelen, állati zsírral kell sütni-főzni
2021. márc. 7. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!