Mit gondoltok ? Szódával vagy síma vizzel jó a palacsinta?
Figyelt kérdés
2021. márc. 2. 17:33
1/7 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert nincs szódánk
2021. márc. 2. 17:34
2/7 anonim válasza:
Mindkettövel jó, semmi különbség nincs köztük
3/7 anonim válasza:
Nagy különbséget en sem erzek, ha van itthon, akkor bubissal csinalom, de sima vizzel is csinaltam mar nem egyszer.
4/7 anonim válasza:
Annyi a különbség, hogy kicsit lágyabb lesz a bubiktól. Minimálisan. De ha esetleg van szénsavas ásványvízed az is jó bele. Én csak szodával csinálom, még tejet sem teszrk bele.
5/7 anonim válasza:
Én kevés tejjel és csapvízzel szoktam csinálni. A párom imádja.
6/7 anonim válasza:
Én mindig csapvízzel csinálom, teljesen rendben van.
7/7 anonim válasza:
én voltam szakács egy ideig utána felmondtam mert nem jó a fizetés. Igazuk van az előttem lévőknek tényleg nincs olyan sok külömbség de hiszitek vagy sem van ízkülömbség. Csak egy icurka picurka tényleg nem sok. meg lágyabb is. buborékos vízzel édes palacsintát szoktak csinálni és húsos palacsintát sima vízzel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!