Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Le szoktátok szedni a húsról...

Le szoktátok szedni a húsról a zsírosabb/hártyásabb (mócsingosabb) részeket vagy úgy ahogy van főzitek?

Figyelt kérdés
júl. 21. 11:12
1 2
 11/14 Noren1989 ***** válasza:

Nem mindegy, h mibe megy. Egy pörköltben bennehagyom a zsírt, a kötőszövetetet, az inakat mindig kiszedem, az erekkel együtt.


Egy sültben àltalàban mesterségesen pótlom a zsiradékot, kevesebbet hagyok a húson.

júl. 21. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem a két 69%-os köcsög zabáljon mócsingot akkor!
júl. 21. 17:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
48%
Attól függ milyen étel készül. Kocsonyához pl ezek kellenek.
júl. 22. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
77%
Igen le. Bár úgymond pazarlás mert 1kg húsról lejön 20-30 dkg de az megy a kutyának.
júl. 23. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!