Le szoktátok szedni a húsról a zsírosabb/hártyásabb (mócsingosabb) részeket vagy úgy ahogy van főzitek?
Figyelt kérdés
júl. 21. 11:12
11/14 Noren1989 válasza:
Nem mindegy, h mibe megy. Egy pörköltben bennehagyom a zsírt, a kötőszövetetet, az inakat mindig kiszedem, az erekkel együtt.
Egy sültben àltalàban mesterségesen pótlom a zsiradékot, kevesebbet hagyok a húson.
12/14 anonim válasza:
Szerintem a két 69%-os köcsög zabáljon mócsingot akkor!
13/14 anonim válasza:
Attól függ milyen étel készül. Kocsonyához pl ezek kellenek.
14/14 anonim válasza:
Igen le. Bár úgymond pazarlás mert 1kg húsról lejön 20-30 dkg de az megy a kutyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!