Fruzsica kérdése:
Illatos csirkét hogy kell csinálni mint ahogy a kínai büfében van?
Figyelt kérdés
márc. 25. 20:43
1/10 anonim válasza:
Sütõpor.
Ez a trükk, 20 percre be kell pácolni a nyers csirkét a sütõporba. (250g csirke mellé 3 tk).
Aztán mosd le, töröld meg papírtörtlõvel, és panírozd be.
A panírba kell szójaszósz, nátrium glutamát, kínai fõzõbor és kukoricaliszt.
2/10 A kérdező kommentje:
En nem ezt kérdezem . Hanem a masikat ami olyan "palacsinta tészta bundába kell mártani"
márc. 25. 21:01
3/10 anonim válasza:
Az a szójaszósz+msg+fõzõbor+kukoricaliszt
4/10 anonim válasza:
1-es: NEM sütöpor, hanem keményítö, amit használnak.
A hármas felsorolásában sem liszt van, hanem keményítö!
5/10 anonim válasza:
Így van, keményítőbe kell forgatni a csirkét és a bundája is azzal készült.
6/10 anonim válasza:
4, Mondom, van a panír meg a pác (velveting). Ez két külön dolog.
Velvetingre is van több módszer, sütõpor vagy szódabikarbóna, de ezektõl lesz omlós a csirkéd.
(viszont le kell mosni, az íze pocsék ha rajta marad)
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
7-es: ez nem szakács! Csak egy feltünni vágyó akárki
9/10 anonim válasza:
Hát nem tom, van könyve, amit az után adott ki, hogy évekig dologozott gyorsétteremben. Mint szakács.
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!