A kínai büfés "bundás" ételeinél mit csinálnak hogy úgy felfújódik sütés közben?
Figyelt kérdés
tudjátok az ilyen költséghatékony megoldásban mint pl a szezámmagos csirkénél naagy golyó lesz a közepén kicsi hússal, ezt hogy lehet elérni? néztem recepteket, próbánál raktam bele sütőport és szódabikarbónát is, igaz ezekből nem sokat, mégsem lett olyan a bundám2021. okt. 9. 18:52
1/3 anonim válasza:
Tojásfehérje és keményítö van összekeverve, lehütve, ebbe mártják a húsokat meg egyebeket, és nagyon forró, böséges olajban sütik.
2/3 anonim válasza:
Na, nem jött be az 1-es receptje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!