Durum kenyér készítése ? Többi lent
Figyelt kérdés
Régebben ettem durumbúzából készült kenyeret, majd később próbálkoztam pogácsát készíteni, de a tészta nem akart összeállni, nagyon durum-liszt-szemes volt (nem víz hiányzott belőle). Már nem emlékszem, hogy milyen arányban tettem bele sima lisztet.
A kérdésem, hogy mitől lesz jó a durum kenyér?
2021. szept. 18. 16:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!