Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A házilag készült kenyér...

A házilag készült kenyér miért tart el sokkal tovább, mint a bolti?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy ami kenbyeret én csinálok azzal a géppel, azt egy hét múlva is simán megeszem. De a bolti kenyeret hiába tartom zacskóban 3-4 nap után már alig megy le a torkomon olyan száraz, meg rossz lesz.

Mégis miben más az és ez a kenyér?



2013. jún. 25. 12:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán te nem teszel bele mindenféle adalékanyagot.
2013. jún. 25. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Elsősorban a zsiradéktartalomtól függ.
2013. jún. 26. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!