A házilag készült kenyér miért tart el sokkal tovább, mint a bolti?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy ami kenbyeret én csinálok azzal a géppel, azt egy hét múlva is simán megeszem. De a bolti kenyeret hiába tartom zacskóban 3-4 nap után már alig megy le a torkomon olyan száraz, meg rossz lesz.
Mégis miben más az és ez a kenyér?
2013. jún. 25. 12:07
1/2 anonim válasza:
Talán te nem teszel bele mindenféle adalékanyagot.
2/2 anonim válasza:
Elsősorban a zsiradéktartalomtól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!