Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kenyérsütés házilag? Sütőben...

Kenyérsütés házilag? Sütőben sült kenyér külseje mindig túl keményresül, belülről pedig vagy átsül vagy nem. Mitől lehet, mit lehet csinálni, hogy ne legyen ilyen?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 14:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Ahogy leírtad valószínüleg a hőfok túl magas neki. Próbálkozz alacsonyabb hőfokon a sütéssel. mi jénaibaszoktuk sütni a kenyeret, aztán ha megsült nedves konyharuhával letakarjuk (persze a jénaiból kivéve) attol bepuhul a héja.
2013. ápr. 12. 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
Ha jénaiban sütöd, akkor mielőtt ráteszed a fedőt, kend meg vízzel, ha fedő nélküliben akkor rakj a sütő aljába egy fém lábasba vizet. Lényeg hogy legyen gőz a sütőben.
2013. ápr. 12. 22:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!