Kenyérsütés házilag? Sütőben sült kenyér külseje mindig túl keményresül, belülről pedig vagy átsül vagy nem. Mitől lehet, mit lehet csinálni, hogy ne legyen ilyen?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 14:27
1/2 anonim válasza:
Ahogy leírtad valószínüleg a hőfok túl magas neki. Próbálkozz alacsonyabb hőfokon a sütéssel. mi jénaibaszoktuk sütni a kenyeret, aztán ha megsült nedves konyharuhával letakarjuk (persze a jénaiból kivéve) attol bepuhul a héja.
2/2 anonim válasza:
Ha jénaiban sütöd, akkor mielőtt ráteszed a fedőt, kend meg vízzel, ha fedő nélküliben akkor rakj a sütő aljába egy fém lábasba vizet. Lényeg hogy legyen gőz a sütőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!