Mitől lesz a frissen sült kenyér héja fényes és kagylósan repedezett?
Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 15:32
2/3 anonim válasza:
A repedezettség a víztől, nekem is az lett, amikor túlkentem vízzel, de érdekes módon nem olyan fényes mint a bolti, talán van valami más titka is a fényességnek.
3/3 anonim válasza:
még nem sütöttem kenyeret, de tudom hogy ki profi a sütésben: Limara! nézegesd az oldalát, talán találsz választ a kérdésre :) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!