Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kenyérsütéskor hogyan lesz...

Kenyérsütéskor hogyan lesz vékony a kenyér héja?

Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 22:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha kenyérsütő gépre gondolsz akkor szendvics kenyér program közepes szín.
2012. okt. 8. 22:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, jénaiban való sütésre gondoltam. (Vagy bármi más, gép nélküli módszer érdekelne.)
2012. okt. 9. 08:50
 3/5 anonim válasza:
hát ha jól tudom kevesebb cukor kell bele...
2012. okt. 23. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor lesz vékony és ropogós a héj ha gőzben sül, mintha kemencében sülne.Ezt elérheted jénaival is de mielőtt sütőbe teszed permetezd be a tetejét hideg vízzel.Jénai nélkül pedig forró vizet tegyél a sütőbe. A kenyér kisülése után rögtön be kell fújni vagy kenni hideg vízzel a tetejét.Itt egy link ahol mindent megtudhatsz:

[link]

2012. okt. 24. 07:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2012. okt. 24. 21:02

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!