Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitől fekedett meg a fehér...

Mitől fekedett meg a fehér kenyér az erkélyre kitett házilag eltett kovászos uborkán?

Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tettél bele elég sót meggombásodott, eldobhatod.Túl erős napra se szabad kitenni.
2012. jún. 24. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
59%
Azért kovászos uborka, mert kovászt tartalmazó kenyér kell hozzá. Ezek a mostani tartósítószerrel készült kenyerek, amik zacskóban, felszeletelve kaphatók adalékanyagot meg savanyúságot szabályozó vegyszert tartalmaznak talán nem is alkalmasak kovászos uborka készítéséhez. Nézd, ha penész van rajta, de az uborka nem puha és az íze kellemes, érett, akkor vedd le róla a kenyeret, a levét is leöntheted, tedd az uborkát a hűtőbe, és fogyasszátok el.
2012. jún. 24. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
literenként egy evőkanál só jó langyos vízben elkeverve
2012. jún. 24. 20:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezekből az ipari kenyerekből én neki sem állnék kovászolni. Nem tudom, milyen kenyeret használtál, de szerintem próbáld meg inkább öreg krumplival, azzal is ugyanolyan finom, és még gusztusosabban is néz ki.
2012. jún. 24. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
kemencében sült pityókás házikenyérrel csinálom, meg is pirítom mindig...azzal biztos jó lesz...
2012. jún. 25. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Bolti kenyérrel készítve, pityókásan (sok sör után, sötétben elfogyasztva) nem zavaró a színe...
2012. júl. 1. 08:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!