Mitől fekedett meg a fehér kenyér az erkélyre kitett házilag eltett kovászos uborkán?
Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 19:39
1/6 anonim válasza:
Nem tettél bele elég sót meggombásodott, eldobhatod.Túl erős napra se szabad kitenni.
2/6 anonim válasza:
Azért kovászos uborka, mert kovászt tartalmazó kenyér kell hozzá. Ezek a mostani tartósítószerrel készült kenyerek, amik zacskóban, felszeletelve kaphatók adalékanyagot meg savanyúságot szabályozó vegyszert tartalmaznak talán nem is alkalmasak kovászos uborka készítéséhez. Nézd, ha penész van rajta, de az uborka nem puha és az íze kellemes, érett, akkor vedd le róla a kenyeret, a levét is leöntheted, tedd az uborkát a hűtőbe, és fogyasszátok el.
3/6 anonim válasza:
literenként egy evőkanál só jó langyos vízben elkeverve
4/6 anonim válasza:
Ezekből az ipari kenyerekből én neki sem állnék kovászolni. Nem tudom, milyen kenyeret használtál, de szerintem próbáld meg inkább öreg krumplival, azzal is ugyanolyan finom, és még gusztusosabban is néz ki.
5/6 anonim válasza:
kemencében sült pityókás házikenyérrel csinálom, meg is pirítom mindig...azzal biztos jó lesz...
6/6 anonim válasza:
Bolti kenyérrel készítve, pityókásan (sok sör után, sötétben elfogyasztva) nem zavaró a színe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!