Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell házilag sajtot...

Wook kérdése:

Hogyan kell házilag sajtot készíteni? Főleg a hagyományos megoldások érdekelnek, kecske és tehéntejből. Kérlek írd meg a receptet és a száradási időt is, ill. a tartósítás módja is érdekel.

Figyelt kérdés

2012. máj. 22. 19:10
 1/1 anonim ***** válasza:

A tejet tejoltóval és sajtkultúrával beoltjuk, a szilárd részt a savótól elválasztjuk, szűrjük, préseljük, áztatjuk, szárítjuk, esetleg füstöljük - kb ennyi.

Mindegyik fázisról oldalakat lehetne írni, amire itt nincs lehetőség, meg most időm sincs.

Viszont, ha írsz privátban, küldök egy-két elég egyszerű, de finom receptet. Én 10 éve készítek sajtokat csak a családnak.

2012. máj. 22. 19:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!