Helyettesíthető-e az áztatott zsemle, illetve kenyér zabpehellyel (vagy rozspehellyel) fasírozott készítésénél? Az egészséges táplálkozás jegyében.
Figyelt kérdés
Egy kicsit hosszabb ideig szükségen ugyan állnia a kész masszának, hogy a pehely bepuhuljon, de ha egészségesebb étket kapunk ez által, akkor megéri.2011. ápr. 29. 14:06
1/6 anonim válasza:
Tulajdonképpen meg is válaszoltad a kérdésed :P.
2/6 A kérdező kommentje:
És készítettél is már, vagy csak helyben hagytad az elképzelésem?
2011. ápr. 29. 14:17
3/6 anonim válasza:
én csináltam már, hagyd tényleg sokáig puhulni a pelyhet, én 1 óránál is tovább szoktam!
4/6 anonim válasza:
Ez nem egészségesebb,de sokkal rosszabb a fasírt tőle. Akármeddig áll is a massza. Nálunk senki nem ette meg.
5/6 anonim válasza:
hát nem mondtam hogy jó is.. de ez az egészséges kajákra általában igaz.. nem olyan finomak mint azok amikben tényleg benne van "ami kell"
6/6 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam és senki sem mondta meg, hogy más, mint korábban. Persze nem árultam el, hogy másként készült.
Meg voltam vele elégedve. Véleményem szerint, mivel a gabonaszem tejes tartalmával benne van (lásd teljes kiőrlésű liszt, tehát minden benne van, a rost is), így szerintem csak egészségesebb, mint az adalékanyagokkal turbózott kenyér áztatva.
2011. ápr. 30. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!