Egészséges táplálkozás? Na de mi a helyzet a levesekkel?
Én pl. szoktam javasolni a húsos levest vacsorára.
De nagy részét már leírták, miért nem egészséges annyira. A rántással és a habarással felesleges zsír és liszt kerül bele, a főzéssel meg elbomlanak a vitaminok. A C vitamin pl. már 60 fokon. Ráadásul sokan tésztával, gombóccal szeretik, fogyókúra alatt meg kimondottan nem ajánlott.
Ha valaki kevesebb másodikat eszik, mert eltelíti a leves, hát egye. Én viszont ugyanannyi másodikkal lakom jól, a leves már csak felesleges kalória ehhez.
Viszont szoktam vacsorára enni, de olyankor csak levest eszem. Az valóban jó. Főleg télen, hidegben.
De nem minden fajtája: anyukám nehéz, zsíros levesei nem lennének valók semmilyen fogyókúrába, változtatni meg nem hajlandó rajta. Mióta magamnak főzök, sokkal jobban szeretem a levest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!