Fika recept oldalt, esetleg könyvet tudtok ajánlani? Lehetőleg gluténmentest, ha van olyan.
Még mielőtt valaki viccnek gondolná, annak mondom, hogy a fika svéd süti és életérzés is, tehát leülsz nyugodtan kávézni, elmélkedsz a világ nagy dolgairól és közben fikát eszegetsz hozzá.
Kiméljetek meg a béna beszólogatásoktól. :XD Tudom, hogy vicces meg minden….
Igen, szeretem a Fikát és utoljára Stockholmban ettem 18 évvel ezelőtt.
Szóval rendkívül ki vagyok éhezve egy jó Fikára. :-) A tesco GL-mentes zabkekszet már nagyon unom.
Nem az IKEA-ban nem szeretnék venni, mert a friss a legjobb és messze is van, talán nincs is gl-mentes.
Tack. :-)
Egyébként tök nehezen tudtam kiírni a kérdést, felháborító. Már majdnem idegbajt kaptam.
"A gyakorikerdesek.hu nem csevegős oldal, ne kérdezz egyes vagy többesszám második személyben! Ha olyan a problémád, fogalmazd meg egyes szám első személyben, ha pedig általánosságban szeretnél tudni valamit, általánosságban kérdezz! Ha csak ebben a formában tudod megkérdezni, amit szeretnél, akkor ne írd ki kérdésed, mert ez inkább egy fórumoldalra passzol, nem ide!"
A "Van itt valaki", "Ismeri valaki", "Tudja valaki", "Járt már valaki így", "Használta már valaki" jellegű kérdések eldöntendő kérdések, melyekre egy Igen vagy egy Nem helyes válasz adható. Kérjük, a konkrétumra kérdezz rá!
Köszi. Az elsőt a Kanelbullar-t fogom elkészíteni, de gluténmentes liszttel.
Viszont azt írják, hogy a “A receptekben ne cserélje fel automatikusan a lisztet gluténmentesre”. Valószínűleg szétesne vagy nem kel meg.
Szerencsére találtam gluténmentest, ez szuper lesz. :-)
Pedig a “fika” csak a kávé+süti szünetre vonatkozik, nincs külön ilyen nevű sütijük. Nem lehet, hogy akkoriban félreértetted?
Hát ez az egész kérdés vicces. :)
Sikerült amúgy elkészítened a gluténmentes fikát? :)
De jól hangzik... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!