Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Le szoktátok szedni a húsról...

Le szoktátok szedni a húsról a zsírosabb/hártyásabb (mócsingosabb) részeket vagy úgy ahogy van főzitek?

Figyelt kérdés
júl. 21. 11:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Leszedem.
júl. 21. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Le. Egyebek közt ez különbözteti meg a házikosztot az üzemi konyhától és étkezdéktől.
júl. 21. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
Nem szedem le csak amikor eszem, aztán megy a melóhelyi kutyának.
júl. 21. 11:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
78%
Leszedem. Nagyon utálom és gusztustalannak találom azt, ha rajta marad.
júl. 21. 11:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
69%
Teljesen alap, hogy megtisztítom a húst amiből ételt készítek. Nem hagyok rajta sem mócsingot, sem inakat sem semmi olyat ami nem ételbe való. Vannak cicáim így nem veszik kárban az sem. Gusztustalan amikor valakinek nincs arra sem igénye, hogy a csirkemellből kiszedje azt a fehér csíkot.
júl. 21. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
85%

Nem szedem le. Amúgy konkrétan mire gondolsz? Ha zsírosabb, mócsingosabb húst akarok főzni/ sütni, akkor olyat veszek, ha alacsonyabb zsírtartalmút, akkor olyat. A karaj és a szalonna közt minden megtalálható a sertéshúsok közt, és kiválaszthatod az eltervezett ételnek megfelelőt. Lehet csülökből is pörkölt és combból is. Ha csülök pörköltet akarok enni, nem vágom le a zsíros részeket. A tarja is nagyon jó sütni, és abból se vágom ki a zsíros részeket.

Marhalábszárból is többnyire pörkölt készül, ezért azt se kell hártyázni. Csak akkor kell, ha sütni akarod, mert a hártya összerántja a húst.

Talán a bírkahús az egyetlen, amiről érdemes leszedi a faggyú nagy részét, mert az el tudja rontani a pörit.

júl. 21. 12:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
34%

Mindíg leszedtem még a csirkemellet is megfaragom.

Nem szeretem a zsíros,hártyás részt.

júl. 21. 12:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Leszedem!
júl. 21. 12:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:
54%

Hústól, és attól függ, mi is az, amit le akarsz szedni.

Pl a hártyát általában érdemes eltávolítani a húsról,. de egy tarjáról miért kellene leszedni a zsíros részeket?

Nem tarját kell választani, ha a zsír zavaró.

Nyilván vannak olyanok, akik nem szeretik a zsíros húsokat, de sokan viszont igen, és a hűs kiválasztásával kezdődik, hogy mit érdemes majd arról leszedni.

júl. 21. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
26%
Én nem értem, miből gondolják itt egyesek (6, 9), hogy a szándékosan zsírosnak vásárolt húsról beszél a kérdező! Nem, fórumtársak, nem vagyunk hülyék! Nem a csülökről meg a tarjáról beszélünk!
júl. 21. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!