Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Aki próbálta olyan jó ahogy...

Noncsi2020 kérdése:

Aki próbálta olyan jó ahogy le van írva?

Figyelt kérdés
[link]

2022. szept. 26. 13:22
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Még nem próbáltam, de most kipróbálom. Pár óra múlva megírom, hogy milyen lett.
2022. szept. 26. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én kipróbáltam, jóval tömörebbre sikerült, mint a bolti de így jobban ízlik és szerintem laktatóbb.
2022. szept. 26. 13:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 A kérdező kommentje:
#2 száraz élesztővel is működik? 7 g száraz élesztő elég lenne szerinted?
2022. szept. 26. 13:41
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
2es vagyok, azzal csak egyszer próbáltam, lassabban kelt meg, de működött, egy csomagot tettem bele (7g).
2022. szept. 26. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
kenyeret, péksüteményt Limara péksége weboldalon nézegess, azok tuti kipróbált receptek.
2022. szept. 26. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok.


Már a tepsin kelnek. Instant élesztőt használtam (7g), de előre felfuttattam, hogy gyorsabban keljen.

Kb. 20p múlva kerül a sütőbe.

2022. szept. 26. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit tömörebb, mint a bolti, de jó.


[link]

2022. szept. 26. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 A kérdező kommentje:
#7 nagyon jól néz ki. Mit lehet tenni hogy ne legyen ilyen tömör?
2022. szept. 26. 17:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Az én sütőm nem a legjobb. Raktam ugyan lábosba vizet, hogy legyen gőz, de az nem olyan jó, mint pl. egy rendes elektromos, gőzölős sütő.

Korábban azt tanácsolták nekem, hogy rakjak a tésztához pluszban egy kis sütőport, az jobban felfújja.

2022. szept. 26. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

8: a jó zsömle nem olyan 90% levegő, mint a bolti felfújt műizé...


Teljesen természetes, hogy sűrűbb, hiszen nem mesterséges adalékokkal nyomtad tele (mint a bolti zsemlét).


Kísérletezni kell, többféle recepttel és többféle kelesztési módszerrel... Ha kovásszal csinálod, hosszú kelesztéssel, akkor sokkal több "buborék" lesz benne. Mint pl. ebben a baguette-ben...


[link]


[link]

2022. szept. 26. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!