Legal90 kérdése:
Miért vizketek fürdés után? Próbáltam sokféle tusfürdőt de ahogy lefürödtem 5perc múlva égető viszkető érzés van 15 percig egész testemen
Figyelt kérdés
2021. okt. 30. 16:02
2/6 anonim válasza:
zuhany is? ha csak a kádfürdő után, próbáld meg, hogy teszel bele egy marék konyhasót - nekem használt a hasonló problémára, és bónuszként még egy tengerparti nyaralást is képzelhetsz hozzá:)
3/6 anonim válasza:
Lehet a víz túl kemény.
Száraz is a bőröd?
4/6 anonim válasza:
Szerintem a víz túl kemény én is így vagyok vele
5/6 anonim válasza:
Megnézted, hogy annak a sokféle tusfürdőnek mi az összetétele? Mert ha csak egyetlenegy anyag van benne mindben, amire allergiás vagy például, akkor mindegy, hányfélét használtál. Pl. SLS. A sokféle között volt SLS-mentes is?
6/6 mindentudó99 válasza:
Lehet a meleg víz okozza. Próbálkozz gyógyszertári szappannal. Amiben nincs semmi vagy Babe termèkek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!