Nehèz megtanulni sütni, főzni? 32 F
Gyakorlás kérdése,egyszerűbb dolgokkal kell kezdeni.
Frissensültek,rántottak ha meg ,onnan sokféle el lehetnenni.pörkölt alap is megy az már nagy lépés
7-es! Semmi diszkriminálas nincs mivel én is nő vagyok.
Mellesleg nem neked meg nem a kérdezőnek írtam hanem reagáltam az előttem lêvő kommentre " eddig az anyja főzött rá"
Erre hoztam egy példát.. jobb lenne olvasni meg értelmezni ócsárolás helyett.. jaaa az nem megy
Én írtam azt, hogy eddig az anyja főzött rá, semmi diszkrimináció nincs ebben, a 47éves nőt is ugyanolyan életképtelennek tartom, aki nem tud egy sülthúst krumplival összerakni.
Felnőttként alapvető skill hogy nem halsz éhen ha nem főznek rád.
Nem azt írtam, hogy nő vagyok, látom nem érted.
Átfogalmazon: szerintem ha valaki 32évesen nem tud semmit megfőzni, az életképtelen. Nő is, férfi is.
Kedves Kérdező!
A YouTube-n ajánlom neked Szazsu videóit, olyan szinten "szájbarágós", hogy egy értelmesebb 7 éves is megtanulhatja az ételeit.
Kezdj el lépésenként vele együtt főzni, egy-egy fázisnál megállítva a videót és meglátod tökéletes lesz! Nem lehet elrontani!
Esetleg jó még a Mészi is.
Van még az agyonsztárolt Szoky is, de szerintem ő túlbonyolítja, bár a végeredmény (a zsírosságát leszámítva) nem rossz, de nem kezdőnek való.
És a sütés:
Bevallom, 40 év nagyon jó főzés után is, hogy a sütés nem az erősségem.
Megcsinálok én mindent recept alapján, csak baromi rondák a sütijeim, bár ízre nem rosszak.
Én őszintén csodálom azokat, akik képesek süticsodákra, mert én nem ez vagyok. Kell hozzá érzék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!