A recept lehet rossz vagy én rontottam el valamit nagyon?
Sütőporos fánkot sütöttem. Az egyik csoportba fényképezte be valaki azt a receptet, amit egy minifánk sütő géphez kapott. Én ugyan sütőben sütöttem, de nem hiszem hogy ez volt a gond.
A kész sütit nem bírtam kiszedni a szilikonformából, mert szétesett, már a tészta is fura volt, nagyon buborékos és érdekes állagú. Sajnos még a "megesszük kanállal" elv sem érvényesült ugyanis olyan kesernyés, sütöporos íze lett, hogy nem bírtuk megenni.
Ez a recept. Mindent grammra mértem. Egyedül a tojás lehetett nagyobb mint a bolti M-es.
260g liszt
130g cukor
1 cs vaníliás cukor
250ml tej
3 tojás
5 ek növényi olaj
30 g sütőpor
Ez a recept így nem jó. A sütőport sosem szabad így a nedves anyaghoz adni, mert szörnyű íze lesz. Össze kell keverni a liszttel és úgy hozzáadni. Maga a tészta nagyon híg, én nem raknek bele ennyi tejet.
A sütőporos zacskóra is rá van írva azt hiszem hogy 1 csomag fél kg liszthez elegendő.
Ez rengetegnek tűnik.
A linkben a "kepfeltoltes." után még van egy eu
Csak ez a szar oldal nem engedi úgy feltölteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!