Most csináltam először grízes tésztát. Nem sikerült, mert a dara összecsomósodott, és ragacsos lett. Pedig mindent úgy csináltam, ahogy a recept írta. Mit rontottam el?
Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 14:30
3/5 anonim válasza:
Én előszö jól megpirítom a grízt, és pici só, cukor, és a vizet folyamatos keverés közben öntögetem hozzá. Anyukám szerint ez nagyon pepecselős, de nekem csak így sikerül. Pillanatok alatt szívja fel a vizet, és közben kóstolgatom, elég puha-e. Ha jó, leveszem a tűzről, és lefedve hagyom állni, míg kifőzöm a tésztát. Eddig így még mindig finom lett.
4/5 anonim válasza:
Véégre! Én csomósan szeretem a grízestésztát!:)
5/5 anonim válasza:
Ne is mondd!
Én bármit megfőzök, és imádok sütni is de a darástészta kiviszi nálam is a biztosítékot. Ez az egyetlen amit egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni.Még soha nem sikerült, pedig már mindenhogyan próbáltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!