Burgonyakrokettet akartam csinálni az alábbi recept szerint de tucat liszt után is folyós volt, mit rontottam el?
Figyelt kérdés
Ez a recept nem jó?
Annyira folyós maradt,hoyg esélytelen lett volna formázni, de már így is túl lisztes lett.
Most van egy hatalmas adag nyers tojásos-lisztes krumplis pürém, és nem tudom mit kezdjek vele....
2011. nov. 7. 19:37
1/5 anonim válasza:
Öntsd egy zsírozott tepsibe és süssed meg pirosra.majd elolvasom a receptet is.
3/5 anonim válasza:
Ez nem jó recept, akárki tette is fel.
én a következő recept szerint csinálom évek óta.
30 deka főtt krumpli áttörve, 10 deka liszt, 1 tojás egy kevés zsír az összegyúráshoz. só, bors, friss petrezselyem.
a kihűlt krumplit mindennel összegyúrom, lisztezett deszkán kb 2 cm vastam lapot nyújtuk.
két centis széles csíkokra vágom, amit eldarabolok 4-5 centisekre. ezekből a tenyerem között krokettet formázok és rendesen bepanírozom.
forró zsírban pirosra sütöm, papírtörlőre szedem. nagyon formásak és finomak.
5/5 anonim válasza:
Nem olvastam a receptet,de minden burgonyás gyúrt tésztánál nagyon fontos,hogy a főtt burgonya teljesen ki legyen hűtve.A meleg krumplitól lágy lesz a tészta,nyúlós,ragadós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!