Ha egy recept azt írja hogy egy csészényi liszt, cukor. Mit takar az egy csészényi? Mennyi az? Pl muffin recepteknél
Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 19:47
2/9 anonim válasza:
attól függ, angol vagy amerikai recept... de általában 240 ml-nyi mennyiség.
3/9 A kérdező kommentje:
Körtés-mézes muffin
2csésze liszt, 1/4 tk sütőpor, 1/4tk só, 2-3 körte 1/2 csésze lágy vaj, 2 tojás, 1/4 csésze tejföl 4-5 ek méz
nekem nagyon rosszul sikerült, a tészta beleragadt a muffin papírba és ízetlen:((
2010. aug. 17. 20:04
5/9 anonim válasza:
Ezeknél a recepteknél az amerikai/angol cup-ról van szó, ami 240 ml-es. Ha ennél lényegesen kisebb vagy nagyobb az, amit használsz, akkor nem lesznek jók az arányok, és nem sikerül a süti.
6/9 anonim válasza:
Ki kell tapasztalni, hogy a te csészéid közül melyik akkora, amivel jó lesz a tészta. Én érzésre sütök-főzök.
7/9 A kérdező kommentje:
én is érzéssel csináltam de ez most nem jött be:)
2010. aug. 17. 20:12
8/9 anonim válasza:
ez egy valóban rossz recept. kevés a tejföl, kevés a sütőpor és szerintem a cukor is hiányzik belőle.
én mindent 2,5 dl-es bögrében mérek a muffinomhoz,ha kéred priviben elküldöm szívesen.én is szoktam körtés-fahéjas is csinálni.
üdv.
9/9 A kérdező kommentje:
Ha elküldenéd priviben azt nagyon megköszönném, ez a második körtés muffinom és ez sem jött össze, jó lenne egy jó kis recept.
Előre is köszönöm!
2010. aug. 18. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!