Van egy recept (francia almatorta) és kell bele étkezési keményítő (+ liszt is). Nagy baj ha kihagyom az étkezési keményítőt, és több lisztet teszek hozzá?
Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 20:06
1/4 anonim válasza:
Helyettesítheted vaníliás pudinggal is, az nagyrészt keményítő.
2/4 anonim válasza:
Gyanítom, hogy a keményítő a töltelék sűrítéséhez kell. Nem biztos, hogy liszttel ugyanazt az eredményt éred el, de az is lehet, hogy az íze is változik.
3/4 tetro válasza:
ez a fordított francia almatorta? nem jó hozzá a liszt. ha töltelékhez kell, akkor próbálkozz pektinnel. miért akarod elhagyni a keményítőt?
4/4 A kérdező kommentje:
nem akarom elhagyni mindenkeppen, csak nem volt itthon, es a boltba mar nem tudtam volna elszaladni. Sima franciatorta, tetejen almaszeletekkel, es leontve tejfolos- tojasos- cukros keverekkel. Koszi a valaszt, de mar megoldodott a problemam:)
2011. jún. 8. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!