Milyen lisztet használtok mézeskalács sütéshez? Sima? Rétes? Graham? Az összes recept csak annyit ír, hogy X dkg liszt.
Figyelt kérdés
2010. nov. 30. 13:22
4/5 anonim válasza:
Hagyományosan a mézes sütikhez rozsliszt kell.
5/5 A kérdező kommentje:
Rozsliszt?? Próbáltad már? Milyen ízű? Ugyan azokkal az arányokkal kell keverni?
2010. dec. 1. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!