Padlizsánból jól bevált recept?
Figyelt kérdés
2011. okt. 30. 15:58
2/5 anonim 



válasza:





Töltött padlizsán.
A darált húst megpiritjuk amikor a hús puha paradicsom levet és aprora vágott bazsalikomot teszünk hozzá. Sürüre fözzük majd a kivájt padlizsán húsát hozzádajuk. amit serpenyöbe kevés olajon átpiritunk.
Megtöltjük a padlizsánokat darált húsós krémmel és a tetejére kecske sajtot morzsolunk. beteszük a sütöbe és 30 perc alatt készre sütjük.
3/5 anonim 



válasza:





Felvágom, és sütőben megsütöm. Kikaparom (ha lehet fakanállal, egyébként barnul), és turmixolom. Ha kész, akkor kicsi olajat és majonézt keverek hozzá. Kész is a padlizsánkrém, amit saját szád íze szerint alakíthatsz, fűszerezhetsz. Pl: fokhagyma, snidling, paprika stb...
4/5 anonim 



válasza:





Padlizsánkrém
Padlizsánt elnegyedelek és berakom a sütőbe, megsütöm. Ha megsült kis kockákra vágom, összepépesitem, apróra vágott hagymával, sóval, borssal, egy kis fokhagymával és paradicsomból kinyomott lével izesitem. Meleg piritósra kenve isteni. Le is lehet fagyasztani, és gyorsan kész van
5/5 anonim válasza:
én rakottan nagyon szeretem, meg padlizsános tésztát is (pörköltesen készítem el paradicsompürével), de rántva, meg töltve is nagyon finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!