Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Padlizsánból jól bevált recept?

Padlizsánból jól bevált recept?

Figyelt kérdés
2011. okt. 30. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
2011. okt. 30. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Töltött padlizsán.

A darált húst megpiritjuk amikor a hús puha paradicsom levet és aprora vágott bazsalikomot teszünk hozzá. Sürüre fözzük majd a kivájt padlizsán húsát hozzádajuk. amit serpenyöbe kevés olajon átpiritunk.

Megtöltjük a padlizsánokat darált húsós krémmel és a tetejére kecske sajtot morzsolunk. beteszük a sütöbe és 30 perc alatt készre sütjük.

2011. okt. 30. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Felvágom, és sütőben megsütöm. Kikaparom (ha lehet fakanállal, egyébként barnul), és turmixolom. Ha kész, akkor kicsi olajat és majonézt keverek hozzá. Kész is a padlizsánkrém, amit saját szád íze szerint alakíthatsz, fűszerezhetsz. Pl: fokhagyma, snidling, paprika stb...
2011. okt. 30. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Padlizsánkrém

Padlizsánt elnegyedelek és berakom a sütőbe, megsütöm. Ha megsült kis kockákra vágom, összepépesitem, apróra vágott hagymával, sóval, borssal, egy kis fokhagymával és paradicsomból kinyomott lével izesitem. Meleg piritósra kenve isteni. Le is lehet fagyasztani, és gyorsan kész van

2011. okt. 30. 19:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
én rakottan nagyon szeretem, meg padlizsános tésztát is (pörköltesen készítem el paradicsompürével), de rántva, meg töltve is nagyon finom!
2011. okt. 31. 09:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!