Mit rontottam el?
Valószinüleg a krumpli alapból vizesebb volt.
Meg tudod menteni, ha a lé egy részét leöntöd róla, és még egy kevés rántást/habarást teszel bele (a recept szerint), vagy ha több idöd van, akkor külön megfözöl 2-3 krumplit, leszüröd, egész finomra összetöröd és azt kevered a levébe, majd újra felforralod.
De a legtöbb esetben a krumplira csak annyi vizet kell önteni, hogy alig lepje el, ne pedig böven.
Gondolom, a krumpli engedett levet.
Én a legtöbbször úgy csinálom a fözeléket belöle, hoyg amikor megfött a krumpli, a lé nagy részét leöntöm egy másik edénybe. Utána berántom, és ha túl sürü, akkor apránként adok hozzá a félretett fözöléböl.
De elsösegélyként most tehetsz bele még valamennyi rántást, vagy - de ez csak tényleg nagyon vészmegoldás - kész krumplipüréporból valamennyit kebverhetsz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!