Adri baba kérdése:
Kakaos csigat csinaltam kelt tesztabol, de miert olyan nehez nyujtani? Allandoan visszaugrik mintha gumis lenne. Mit rontottam el?
Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 16:06
1/3 anonim válasza:
Semmit. Ilyen. Kioldódik a sikér, annak van ilyen erős tartása, ez az erős tartás akadályozza meg, hogy a gázok kiszökjenek a tésztából. Ez a kelttészta lényege.
Nyújts rajta egy kicsit, takard le fél percre, majd megint nyújts, és megint pihentesd egy picit.
Az állástól lazul egy kicsit, és nem kell vele annyit birkózni.
A pihentetésekkel együtt is gyorsabban ki tudod nyújtani, mint ha erőltetnéd.
2/3 anonim válasza:
Nem rontottad el. Sőt!
Nagyon jó tésztát készítettél, ha ennyire rugalmas. A kelt tészta akkor lesz a legfinomabb, ha nagyon rugalmas.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :)
2013. márc. 25. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!