Kelt pizzatésztából aranygaluskát?
Figyelt kérdés
Ma a vacsora pizza volt, ahhoz csináltam kelt tésztát, de mivel jó vastag tésztája lett, ezért a fele megmaradt, amit hütőbe tettem. Most ahogy gondolkodtam hogy mit kéne belőle csinálni az aranygaluska jutott eszembe. Ti hogy csinálnátok? :)
a pizza tésztam receptje :
1kg liszt, 5dkg élesztő cukros tejben felfuttatva, 4e.k. Olaj, és másfél bögre langyos víz.
Hogy hozzam ki ebből a tésztából az aranygaluskát, vagy egyáltalán lehetséges-e?
2013. febr. 28. 22:09
1/5 anonim válasza:
Az aranygaluskának lazább tészta kell mint a pizzának.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát köszi a választ, ezt tudtam eddig is, de a kérdésem arra irányult hogy lehetséges-e valamit kezdeni a tésztával, hogy ne kelljen kidobni, és egy újabb adag tésztát készíteni, ami lazább lesz. Lehet-e valamivel újradagasztani, keverni, gondolok én itt tojásra stb..
2013. febr. 28. 23:00
3/5 A kérdező kommentje:
Ja, ment a zöld kezecske! :)
2013. febr. 28. 23:01
4/5 anonim válasza:
Már késő, de le is fagyaszthattad volna, és majd máskor egy pizzás csigának teljesen jó lett volna. (esetleg, ha máskor is így járnál )
Aranygaluskának sajnos nem jó ez a recept.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Sajtos pogácsát sütöttem végül belőle! :)
2013. márc. 1. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!