Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kelt tésztám belseje mért...

A kelt tésztám belseje mért nem sül meg?

Figyelt kérdés
meg gyúrom meg kel berakom a tepsibe még kelesztem a kívánt hő fokon a megadott ideig sütöm, kívül szép de belül még sülhetne . mit csinálok rosszul?
2013. márc. 16. 21:22
 1/2 anonim ***** válasza:

a megadott hőfok nem mindig megfelelő, hiszen minden sütő másképp süt.

ha nem sül meg a közepe, valószínű hirtelen sül, így nincs ideje átsülni, lejjebb kell venni a hőfokot. Ki kell tapasztalni a sütő működését, én is így jártam az új villanysütőnkkel.

2013. márc. 16. 23:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
így van, én például végig tartalékon tudok csak mindent sütni, ez így hosszabb sütési idővel jár, de így legalább úgy néz ki ahogy ki kell nézni.e ,+ még raktam be alulra alufóliát, amíg teljes lángon ment, addig az alja elégett mindennek a közepe pedig nyers maradt
2013. márc. 24. 16:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!