Hogy kell jó kelt tésztát gyúrni? Sehogy sem akar összejönni a buktasütés.
Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 11:13
1/2 anonim válasza:
Inkább verd fakanállal, és ne gyúrd. Lágyabb tésztának kell lennie, hogy verni tudd. Addig kell verni, amíg hólyagos nem lesz. Keleszteni is kell utána, még formázás előtt, de után is!
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, kipróbálom így!:)
2013. febr. 1. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!