10 hetes babám ma már 2x kelt fel ugy hogy keservesen sirt lehet ez a fogzás jele? Vagy ti mire gondoltok? 2 napja alig akar ulidni es szinte egesznap nyügös.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 17:51
1/14 anonim válasza:
10 hetes baba még aligha fogzik! De ezt negnézheted: az ínyén fennt vagy lennt látnod kellene egy vagy kettő fehéres pöttyöt-nem többet,mert az már szájpenész lenne.
Anyatejes vagy tápszeres?
2/14 anonim válasza:
nem hinném, elég korai lenne még. meg ha jön is a foga, még elég puha az ínye, nem lenne még annyira fájdalmas.
inkább a frontok tehetik. meg 10 hetes baba már nem alszik egész nap, lehet most áll át napi 3 szundira
3/14 anonim válasza:
Szia, szerintem kár aggódnod, pont ma olvastam, hogy a babát a pociban állandó hőmérséklet és tompa zajok vették körül, kint pedig erős zajokat, fényeket és hirtelen változó hőhatásokat kell elviselnie. Ezeket még nem tudja elkülöníteni a belső ingereitől, a szervezete jelzéseitől, ezért kerülhetünk néha olyan helyzetbe, hogy nem tudjuk eldönteni, vajon az éhség miatt sír, vagy pedig valamilyen külső tényező zavarja, esetleg fáj valamije vagy fázik.
4/14 anonim válasza:
kb. 2 héttel a 2hónapos oltás után ez nem szokatlan jelenség, hogy hírtelen felijednek a babák. Ez amolyan késői mellékhatás.
5/14 anonim válasza:
Nálunk is van ilyen, 2 hete kaptuk az oltást, attól lehet? Mostanában szokott sikítozni is, úgy meg szoktam ijedni, hogy mi baja lehet. Hol olvastál ilyet kedves válaszoló?
6/14 anonim válasza:
Előző vagyok. Egyébként én is észre vettem, hogy az oltás óta más lett a babám.
7/14 anonim válasza:
Szia!Valószínű az időváltozást érzi,mert az én babám is nyűgös,nehezen tud elaludni,és ha sikerül is neki,5-10 perc és már ébren is van!!Melyik kórházban szültél?
8/14 A kérdező kommentje:
Cegléden szültem a Toldy Ferenc korházban.
Miért?
2010. ápr. 22. 18:33
10/14 anonim válasza:
nekem a gyerekorvos mondta, hogy ne lepődjek meg 2hét mulva, ha ilyet csinál a babám. Napra pontosan bejött és kb. A 3hónapos oltásig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!