Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs kedve? Nem akar velem lenni? Mit csinaljak? Vagy ez simán csak annyi, h nemrég kelt fel?
megkértem a barátomat, h vasárnap este tartson velunk egy vacsorára.. anyukam kollegai mennek egy főzőversenyre, és meg kell enni a kaját :) és most irtam a barátomnak, és azt mondta, h nem tudja, ha most kell eldöntenie, akkor nincs kedve.. nem akadok ki rajta, vagy ilyesmi, de eddig sok helyre egyutt mentunk, mellesleg tavkapcsolatban vagyunk ( ok, annyira nem tavkapcsolat, 100 km van kozottunk ), a héten még itt vagyok, aztan ki tudja, h h tudok hazajárni.. fél éve vagyunk egyutt..
21, l
Szegény, senki se törődik veled, jaaaj, fiygelj. Leszarom :D
ja és nemtudom
Látod, valószínűleg csak a programmal volt baja, és nem azzal, hogy veled legyen. A kávézást felfoghatod kárpótlásnak is, bár én a helyedben kicsit többet kérnék tőle :P de inkább nem leszek gonosz :D Tényleg ne aggódj emiatt, megértem hogy keveset tudtok találkozni, és nem ideális a helyzet a 100 km miatt, de azt el kell fogadnod, hogy lesznek olyan programok, amihez a barátodnak nem lesz kedve (ahogy más férfiaknak sem). Ez nem a személyednek szól, és nem is annak fog szólni a későbbiekben sem. Fel a fejjel :)
21:28 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!