Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég jöttem össze a barátommal ugy érzem szeretem, még nem mondta ki egyikünk se, de nem akarom hogy azért mondja hogy szeret mert én megmondtam neki. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már az elött is szerettem hogy összejöttünk volna és nagyon megszeretném mondani neki. Eddig nem lett kimondva se élöbe, se msn-en. Msn-en csak sziveket küld deh nem mondja ki és én is csak vissza küldöm a szivet. De ha az mondanám neki "szeretlek" félek csak azért mondaná h "én is" hogy ne bántson meg. Nem tom mit érez, jól elvagyunk viszont nem tudom.2010. júl. 20. 00:18
2/2 GPM válasza:
Lehet csak azért nem mondja, mert félénk. Vagy talán pont úgy gondolkodik,mint te. Mondd ki bátran,ha így érzel!
Ha meg csak azért viszonozná, hogy meg ne bántson, szard le. Olyasvalaki, aki -kitudja,miért- veled van,de nem szeret igazán, nem érdemli meg még az msn-es szíveket sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!