Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nem jól sikerült a szuflem,...

Nem jól sikerült a szuflem, sem a teteje nem lett "kérges"és belül sem lett annyira folyós. Mit rontottam el?

Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 19:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha a recepted jó, akkor kevés ideig, vagy túl sokáig, és nem jó hőfokon sütötted. Amikor megtöltötted a vajazott és cukrozott szufléformákat, egy magasabb tepsibe állítva őket, alájuk vizet öntve előmelegített sütőben kell megsütni, nagyjából 10-15 perc alatt, 150°C-on.
2013. nov. 27. 11:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!