Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem sikerült a cukormassza?

Miért nem sikerült a cukormassza?

Figyelt kérdés
Tegnap csináltam ez a recept szerint: [link] Nekem nagyon omlik nem tudom sehogy kinyujtani pedig nem is raktamhozza csak kb hatvan dkg porcukrot. Mit csináltam rosszul?
2013. okt. 29. 16:54
 1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy már nem aktuális, de én is mindig ezt a receptet használom, és mindig sikerült. Amikor használni akarom, akkor kisebb darabokat tördelek belőle, amiket vajjal, vagy margarinnal átgyúrok (a kezemet vajazom be kb. egy kanálnyi vajjal), ettől megpuhul, aztán már könnyen össze lehet gyúrni a kisebb puha darabokat egy naggyá, ami nyújtható, formázható. Remélem sikerülni fog!
2013. okt. 29. 21:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
En is ugy csinaltam hogy vajjal probaltam osszegyurni megpuhult es ugyanugy omlott es nem tudtam kinyujtani...
2013. okt. 30. 07:42

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!