Főzős gyurma recept, mit rontottam el?
Figyelt kérdés
Találtam a neten egy jó főzős gyurma receptet. el is kezdtem úgy ahogy a receptben volt beletettem a hozzávalókat (liszt, só víz olaj citromsav) de kb 5 percig tudtam csak főzni mert összeállt az egész, a recept szerint 15-20 percig kellene főzni. végül kiraktam a konyhapultra megvártam hogy kihűljön és annyi lisztet tettem hozzá hogy ne legyen ragacsos. Így végülis jó lett, csak nem főztem 20 percig, az baj? meg fog romlani hamarabb? Csináltatok már főzős gyurmát? Milyen lett, milyen praktikátok van rá?2013. jún. 19. 07:28
1/2 anonim válasza:
Én csak főzés nélkülit csináltam, a netről néztem ki a receptet, egy csésze só, egy csésze liszt, és annyi langyos víz, amennyit felvesz. Szerintem már egy hónapja is megvan, teljesen jó, meg sem romlott, igaz a hűtőben tartom.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2013. jún. 19. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!